Kjøttretter/Carne

Biffsnadder (1-3-6-9-10)
(strimlet indrefilet av okse, paprika, champignon, sølvløk, bearnaise, salat og pommes frites)
220,-
Filetto di pollo pesto (1-6-7)
(kyllingfilet med pestosaus, sauterte grønnsaker og båtpoteter)
240,-
Filetto Oskar (2-3-6-7)
(indrefilet av svin med bearnaise, reker, grønnsaker og bakt potet)
255,-
Black and white (3-6-7-10)
(indrefilet av okse og svin med bearnaise, peppersaus, grønnsaker og bakt potet)
274,-
Biff av indrefilet (200 gr) (3-6-7-10)
(indrefilet av okse, grønnsaker og bakt potet saus etter valg: bearnaise, peppersaus, provencalesaus eller hvitløkssaus)
280,-
Filetto su tavola (plankestek) (1-3-6-10)
(indrefilet av okse med bearnaisesaus, peppersaus, grønnsaker og duchessepoter)
289,-
Filetto ala Crema (1-6-7)
(indrefilet med grønnsaker, bakt potet og cognacasus)
289,-
Entrecote picante (250g) (3-6-7)
(serveres med grillet tomat, maiskolbe og duchessepoteter saus etter valg: bearnaise-, pepper-, provencale- eller hvitløkssaus)
289,-
Gresk Biff (3-6-7)
(indrefilet med hvitløksaus, stekt tomat, gresk salatog fløtegratinerte poteter)
289,-
Spareribs (3-6-7)
(salat, maiskolbe, BBQ saus, båtpoteter)
269,-

Allergener

1 Gluten 2 Skalldyr 3 Egg
4 Fisk 5 Peanøtter 6 Soya
7 Melk 8 Nøtter 9 Selleri
10 Sennep 11 Sesamfrø 12 Sulfitt
13 Lupin 14 Bløtdyr